Alexa Certify

BLOG/TË REJA

kontroll

/db_assets/images/blog_cover/regensburg-qyteti-i-endrrave-111194-750x250.jpg

REGENSBURG - qyteti i ëndrrave

Qyteti i Trashëgimisë Botërore të UNESCO-s në Regensburg është destinacioni i ëndrrave për monumentet dhe kulturën e historisë. Regensburg-u shtrihet në pikën më veriore, në rrjedhën e Danubit, ku është bash...

/db_assets/images/blog_cover/transfer-delta-city-podgorica-111143-750x250.png

Transfer - Delta City Podgorica

Delta City Podgorica - është qendra e parë dhe më e madhe tregtare në Podgoricë. Ajo u hap më 1 tetor te vitit 2008. Qendra është ndërtuar në pjesën e re të Podgoricës, në kryqëzimin e rrugëve drejt Cetinjes dhe ...

/db_assets/images/blog_cover/aeroporti-i-dubrovnikut-111145-750x250.png

Aeroporti i Dubrovnikut

Historia e aeroportit të Dubrovnikut mund të ndahet në katër periudha të ndryshme, e para e filloi në vitin 1936 në një aeroport në një vend të quajtur Gruda në Konavle. Pas Luftës së Dytë Botërore aeroporti u rindë...

/db_assets/images/blog_cover/bjeshket-e-nemuna-111140-750x250.jpg

Bjeshkët e Nëmuna

Bjeshket e Nemuna janë një kurorë e lartë malore në skajin juglindor të sistemit malor Dinarik. Maja më e lartë e Bjeshkeve te Nemuna eshte Jezerski vrh 2694 m dhe është në të njëjtën kohë kulmi më i lartë i maleve ...

MË TË LEXUARAT

KATEGORITË

ARKIVA