Alexa Certify

BLOG/TË REJA

kontroll

/db_assets/images/blog_cover/sofia-110731-750x250.jpg

SOFIA

Sofia gjendet nën malin Vitosha, ka 1,300,000 banorë dhe është kryeqyteti i Bullgarisë. Sofia ndodhet në pjesën perëndimore të Bullgarisë, vetëm 50 km nga kufiri serb. Ajo i përket kryeqyteteve më të mëdha të Evrop&eu...

/db_assets/images/blog_cover/viti-2019-shqiperi-110717-750x250.jpg

VITI 2019 - SHQIPËRI

Festat e Krishtlindjes dhe Vitit të Ri sjellin harmoni në ambiente familiare. Rruget e bardha, era e ftofte që na mbush me gëzim e na lajmëron për ardhjen e këtyre festave... Shqipëria, edhe pse një vend jo i madh me sipërqafe, mundohet që...

/db_assets/images/blog_cover/unaza-e-durmitorit-110709-750x250.jpg

UNAZA E DURMITORIT

Unaza rreth Durmitorit është një rrugë rrethore rreth Malit Durmitor, 85 km e gjatë përgjatë rrafshnaltës së Tarës dhe Pivës. Kalohet përgjat majave që janë në një lartësi prej më shumë se 2000 metra, p&eu...

MË TË LEXUARAT

KATEGORITË

ARKIVA