Alexa Certify

BLOG/TË REJA

kontroll

/db_assets/images/blog_cover/gostivari-110067-750x250.jpg

GOSTIVARI

Gostivari është qytet dhe qendër e komunës së Gostivarit në IRJM. Shqiptarët sot përbëjnë rreth 47,12% të popullatës së Gostivarit. Gostivari ka lidhje rrugore dhe hekurudhore me qytete të tjera në rajon, ...

/db_assets/images/blog_cover/shkupi-110068-750x250.jpg

SHKUPI

Shkupi është kryeqyteti dhe qyteti më i madh i Maqedonisë. Gjatë periudhës ilire Shkupi ishte kryeqendër e Dardanisë dhe njihej me emrin Scupi. Shqiptarët sot përbëjnë rreth 33-35% për qind të popullatë...

/db_assets/images/blog_cover/tetove-110061-750x250.jpg

TETOVË

Tetova është qytet dhe qendër e komunës së Tetovës në Republikën e Maqedonisë. Tetova gjendet në pjesën veriperëndimore të Maqedonisë. Ajo nga veriu kufizohet me Kosovën, në lindje me S...

/db_assets/images/blog_cover/kercova-110064-750x250.png

KERCOVA

Kërçova është qytet në rajonin jugperëndimor të Maqedonisë. Kërçova, krahinë e veçantë gjeografike dhe etnografike, në pjesën qendrore të Maqedonisë Perëndimore, ka qenë e ba...

MË TË LEXUARAT

KATEGORITË

ARKIVA