Trans Jug Obrenovac

Kontroll

Akoma nuk ekziston përshkrim për transportuesin

Linjat e autobusit

Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve

Beogradi - Herceg Novi (nëpërmjet Zlatibor) *niset një herë në dy ditë 19:00h, kthehen 15:00h.

Beogradi - Herceg Novi (nëpërmjet Zlatibor) *niset një herë në dy ditë 19:00h, kthehen 15:00h.

Beogradi - Resavica (nëpërmjet Žabari) *niset çdo ditë në 09:30h, kthehen 15:30h.

TRANS JUG Obrenovac Mbresat

5.0/5.0

1 mbresa/t
Vlerësimi

Ivana Nedeljkovic

Të dhënat e kontaktit

 +381 11 7619-499;+381 11 8728131
 http://www.trans-jug.com
 office@trans-jug.com
 Trans Jug Obrenovac