BILETA AUTOBUSI ONLINE

Enjoy the journey

pretraga

KËRKO

Fusni qytetin e nisjes dhe të mbërritjes

Izaberi

ZGJIDH

Kontrolloni oraret e sakta të udhëtimeve

Kupi kartu

BLI BILETËN

Paguani "online" me kartë krediti, ose "offline"

SI FUNKSIONON?


Fusni qytetin e nisjes dhe qytetin e mbërritjes të udhëtimit Tuaj. Nga nisjet e ofruara zgjidhni atë që Ju përshtatet më mirë duke marrë parasysh çmimin, kohën e nisjes, shoqërinë e transportit etj. Nisjet në listë jepen me kohën e nisjes, kohëzgjatjen e udhëtimit, shoqërinë e transportit, cilësinë e autobusit, itenerarin e udhëtimit me gjithë kilometrazhin, uljet e mundëshme të çmimeve etj. Me klikimin në butonin “Bli biletën” ose “Zgjidh nisjen” (në varësi të alternativës së kërkimit) zgjidhni linjën e dëshiruar të autobusit. Plotësoni kutitë e detyrueshme për blerësin dhe udhëtarët, kryeni pagesën dhe t’ia kaloni sa më mirë në udhëtimin Tuaj. BusTicket4.me Ju uron rrugë të mbarë.

BLLOGËR MË TË RINJ

kontroll

REGENSBURG - qyteti i ëndrrave
REGENSBURG - qyteti i ëndrrave
kalendar

26.02.2019.

Qyteti i Trashëgimisë Botërore të UNESCO-s në Regensburg është destinacioni i ëndrrave për monumentet dhe kulturën e historisë...

Transfer - Delta City Podgorica
Transfer - Delta City Podgorica
kalendar

14.02.2019.

Delta City Podgorica - është qendra e parë dhe më e madhe tregtare në Podgoricë. Ajo u hap më 1 tetor te vitit 2008. Qendra është nd...

Aeroporti i Dubrovnikut
Aeroporti i Dubrovnikut
kalendar

14.02.2019.

Historia e aeroportit të Dubrovnikut mund të ndahet në katër periudha të ndryshme, e para e filloi në vitin 1936 në një aeroport në nj&...

Bjeshkët e Nëmuna
Bjeshkët e Nëmuna
kalendar

13.02.2019.

Bjeshket e Nemuna janë një kurorë e lartë malore në skajin juglindor të sistemit malor Dinarik. Maja më e lartë e Bjeshkeve te Nemuna eshte ...

Aeroporti i Tiranës
Aeroporti i Tiranës
kalendar

12.02.2019.

Aeroporti Nënë Tereza (më para: Aeroporti i Rinasit) në Rinas, është aeroporti i kryeqytetit dhe njëkohësisht i vet...

LUBJANA
LUBJANA
kalendar

08.02.2019.

Lubjana është qyteti kryesor dhe më i madhi i Sllovenisë. Komuna e Lubjanës është një nga 11 bashkitë e qytetit në vend. Qyteti...

DITA E TË DASHURUARVE - qytetet që mund ti vizitoni me personin e zemres
DITA E TË DASHURUARVE - qytetet që mund ti vizitoni me personin e zemres
kalendar

29.01.2019.

Dita e të dashuruarve na përkujton edhe njëherë se dikuj duhet ti themi më shpesh „Të dua“. 14. Shkurti është një d...

Perla e Adriatikut - DUBROVNIKU
Perla e Adriatikut - DUBROVNIKU
kalendar

25.01.2019.

Kroacia njihet si një vend mjaft atraktiv për turistët nga e gjithë bota, ku padyshim bukurinë më të madhe ja jep qyteti i bukur i Dubrovnikut. ...

OHËR - një parajsë për sytë
OHËR - një parajsë për sytë
kalendar

25.01.2019.

Bëra gati një valixhe të vogël, mora syzet, portofolin dhe pak para. Vendosa ti jap vetes një pushim të vogël dhe të shkoj në një ...

Qyteti Muze - PRIZRENI
Qyteti Muze - PRIZRENI
kalendar

22.01.2019.

Një ndër vendet më atraktive të Kosovës është padyshim Prizreni. I dyti për nga madhësia dhe numri i banorëve, pas Prishtin&eum...

SOFIA
SOFIA
kalendar

18.12.2018.

Sofia gjendet nën malin Vitosha, ka 1,300,000 banorë dhe është kryeqyteti i Bullgarisë. Sofia ndodhet në pjesën perëndimore të Bullgari...

VITI 2019 - SHQIPËRI
VITI 2019 - SHQIPËRI
kalendar

11.12.2018.

Festat e Krishtlindjes dhe Vitit të Ri sjellin harmoni në ambiente familiare. Rruget e bardha, era e ftofte që na mbush me gëzim e na lajmëron për ...