Alexa Certify

bllog

Transfer - Delta City Podgorica

Transfer - Delta City Podgorica

https://busticket4.me/db_assets/images/blog_cover/transfer-delta-city-podgorica-111143-750x250.png

BusTicket4.me Komentara: 0 starstarstar Feb 14, 2019

Delta City Podgorica - është qendra e parë dhe më e madhe tregtare në Podgoricë. Ajo u hap më 1 tetor te vitit 2008.

Qendra është ndërtuar në pjesën e re të Podgoricës, në kryqëzimin e rrugëve drejt Cetinjes dhe Nikshiqit. Ajo ka nje siperfaqe totale prej 48,000 m², me nje siperfaqe te lire prej 24,000 m².

Ajo ka dyqanet më të medha të prodhuesve vendas dhe të huaj. Ka edhe kinema multiplex, specialitete për fëmijë, restorante, restorante me ushqime të shpejta, bare etj.

Mall gjithashtu përmban një kinema të shumëfishte Cineplexx 6, dhe supermarketin më te madh në Mal te Zi.

Garazha e madhe që përfshin gjatësinë e sheshit në pjesën e pasme të saj, dhe parkingu i hapur para përbëjnë rreth 1.000 vende parkimi.

Nëse keni nevojë për transferim për të vizituar këtë qendër ose nëse keni nevojë për një kthim në shtëpi nga atje, ju duhet vetëm të na dërgoni një e-mail në support@busticket4.me dhe ne do të kujdesemi për organizimin e transportit. Është e rëndësishme të na njoftoni 48 orë përpara udhëtimit të dëshiruar, në mënyrë që të mund të organizojme gjithçka siç duhet.

Busticket4.me gjithmonë me Ju!

Komente

Për këtë bllog nuk ka komente.

Shkruani një koment

MË TË LEXUARAT

KATEGORITË

ARKIVA