Alexa Certify

bllog / Të reja

kontroll

/db_assets/images/blog_cover/transfer-delta-city-podgorica-111143-750x250.png

Transfer - Delta City Podgorica

kalendar Feb 14, 2019

Delta City Podgorica - është qendra e parë dhe më e madhe tregtare në Podgoricë. Ajo u hap më 1 tetor te vitit 2008. Qendra është ndërtuar në pjesën e re të Podgoricës, në kryqëzimin e rrugëve drejt Cetinjes dhe ...

/db_assets/images/blog_cover/aeroporti-i-dubrovnikut-111145-750x250.png

Aeroporti i Dubrovnikut

kalendar Feb 14, 2019

Historia e aeroportit të Dubrovnikut mund të ndahet në katër periudha të ndryshme, e para e filloi në vitin 1936 në një aeroport në një vend të quajtur Gruda në Konavle. Pas Luftës së Dytë Botërore aeroporti u rindë...

/db_assets/images/blog_cover/aeroporti-i-tiranes-111128-750x250.png

Aeroporti i Tiranës

kalendar Feb 12, 2019

Aeroporti Nënë Tereza (më para: Aeroporti i Rinasit) në Rinas, është aeroporti i kryeqytetit dhe njëkohësisht i vetmi aeroport ndërkombëtar i Shqipërisë për fluturime civile. Aeroproti Ndë...

MË TË LEXUARAT

KATEGORITË

ARKIVA