Alexa Certify

bllog / Të reja

kontroll

/db_assets/images/blog_cover/dhermi-109945-750x250.jpg

DHERMI

kalendar May 25, 2018

Dhërmiu është një fshat në Qarkun e Vlorës, Shqipëri. Është pjesë e komunës Himarë. Fshati shtrihet 42 kilometra në jug të qytetit të Vlorës dhe për të njëjtën distancë në veri të ...

MË TË LEXUARAT

KATEGORITË

ARKIVA