Alexa Certify

BLOG/TË REJA

kontroll

/db_assets/images/blog_cover/regensburg-qyteti-i-endrrave-111194-750x250.jpg

REGENSBURG - qyteti i ëndrrave

Qyteti i Trashëgimisë Botërore të UNESCO-s në Regensburg është destinacioni i ëndrrave për monumentet dhe kulturën e historisë. Regensburg-u shtrihet në pikën më veriore, në rrjedhën e Danubit, ku është bash...

/db_assets/images/blog_cover/bjeshket-e-nemuna-111140-750x250.jpg

Bjeshkët e Nëmuna

Bjeshket e Nemuna janë një kurorë e lartë malore në skajin juglindor të sistemit malor Dinarik. Maja më e lartë e Bjeshkeve te Nemuna eshte Jezerski vrh 2694 m dhe është në të njëjtën kohë kulmi më i lartë i maleve ...

/db_assets/images/blog_cover/lubjana-111113-750x250.jpg

LUBJANA

Lubjana është qyteti kryesor dhe më i madhi i Sllovenisë. Komuna e Lubjanës është një nga 11 bashkitë e qytetit në vend. Qyteti shtrihet rreth lumin Lubjanica, afro 10 km larg lumit Sava. Historianët nuk pajtohen për origjinën e emr...

/db_assets/images/blog_cover/dita-e-te-dashuruarve-qytetet-qe-mund-ti-vizitoni-me-personin-e-zemres-111009-750x250.jpg

DITA E TË DASHURUARVE - qytetet që mund ti vizitoni me personin e zemres

Dita e të dashuruarve na përkujton edhe njëherë se dikuj duhet ti themi më shpesh „Të dua“. 14. Shkurti është një ditë speciale për ata që në mënyrë romantike duan t'i bëjnë dikujë dhura...

MË TË LEXUARAT

KATEGORITË

ARKIVA