Alexa Certify

BLOG/TË REJA

kontroll

/db_assets/images/blog_cover/ulqini-109847-750x250.jpg

ULQINI

Ulqini është themeluar rreth shekullit V p.e.s. nga ilirët. Gjendet në pjesën jugore të Malit të Zi dhe është qyteti më jugor i tij. Qyteti laget nga Deti Adriatik dhe lartësia e tij mbidetare është rreth 7 metra. N...

MË TË LEXUARAT

KATEGORITË

ARKIVA