Alexa Certify

bllog

Aeroporti i Dubrovnikut

Aeroporti i Dubrovnikut

https://busticket4.me/db_assets/images/blog_cover/aeroporti-i-dubrovnikut-111145-750x250.png

BusTicket4.me Komentara: 0 starstarstar Feb 14, 2019

Historia e aeroportit të Dubrovnikut mund të ndahet në katër periudha të ndryshme, e para e filloi në vitin 1936 në një aeroport në një vend të quajtur Gruda në Konavle. Pas Luftës së Dytë Botërore aeroporti u rindërtua në një vend të ri në Qilipi, ku ndodhet edhe sot. Aeroporti ndodhet rreth 15.5 km nga qendra e qytetit të Dubrovnikut.

Aeroporti është një destinacion i madh për fluturimet evropiane gjatë sezonit të pushimeve verore.

Aeroporti i Dubrovnikut përbëhet nga tre zona terminale A, B dhe C. Terminali C i ri është hapur në shkurt te 2017. dhe u bë plotësisht funksional në prill te 2017. pasi zëvendësoi Terminalin A për të gjitha nisjet e udhëtarëve duke përfshirë kontrollin dhe kontrollin e sigurisë.

A keni nevojë për një transferim për të shkuar në Aeroportin e Dubrovnikut? Vetëm të na dërgoni një e-mail në: support@busticket4.me dhe ne do t'ju dergojme atje.

Busticket4.me gjithmonë me Ju!

Komente

Për këtë bllog nuk ka komente.

Shkruani një koment

MË TË LEXUARAT

KATEGORITË

ARKIVA