Alexa Certify

bllog

Aeroporti i Tiranës

Aeroporti i Tiranës

https://busticket4.me/db_assets/images/blog_cover/aeroporti-i-tiranes-111128-750x250.png

BusTicket4.me Komentara: 0 starstarstar Feb 12, 2019

Aeroporti Nënë Tereza (më para: Aeroporti i Rinasit) në Rinas, është aeroporti i kryeqytetit dhe njëkohësisht i vetmi aeroport ndërkombëtar i Shqipërisë për fluturime civile.

Aeroproti Ndërkombetar i Tiranës “Nëna Tereze” është ndertuar në një periudhë 2 vjeçare - ndërtimet filluan në mesin e vitit 1953, me iniciativen e Ministrisë së Mbrojtjes e zgjatën deri në vitin 1957. 
U emërua sipas murgeshës katolike romake dhe misionares Shën Nëna Tereze.

Të dhënat e vitit 2015. tregojnë se në aeroportin në fjalë mund të gjenden përafersisht 2 milion pasagjerë.

Shqipëria ndodhet në zemër të Mesdheut dhe shtrihet pranë Detit Adriatik dhe  Detit Jon. Vendi është një nga destinacionet turistike më interesante në rajon. 

Por çfarë të bëni pasi të mbërrini aty dhe ju duhet transport deri në një vend të caktuar?
Na kontaktoni në e-mailin e faqes sonë support@busticket4.me ose mund ta rezervoni transferin Tuaj direkt:

Aeroporti i Tiranës - Podgorica
Aeroporti i Tiranës - Budva 
Aeroporti i Tiranës - Kotori 


Busticket4.me gjiithmonë me Ju!

Komente

Për këtë bllog nuk ka komente.

Shkruani një koment

MË TË LEXUARAT

KATEGORITË

ARKIVA