Alexa Certify

BLOG/TË REJA

kontroll

/db_assets/images/blog_cover/oher-nje-parajse-per-syte-111007-750x250.jpg

OHËR - një parajsë për sytë

Bëra gati një valixhe të vogël, mora syzet, portofolin dhe pak para. Vendosa ti jap vetes një pushim të vogël dhe të shkoj në një udhëtim në Ohër. U nisa me autobus në ora 11:00 nga Shkupi. Ishte më ngrohtë se zakonis...

/db_assets/images/blog_cover/qyteti-muze-prizreni-111001-750x250.jpg

Qyteti Muze - PRIZRENI

Një ndër vendet më atraktive të Kosovës është padyshim Prizreni. I dyti për nga madhësia dhe numri i banorëve, pas Prishtinës, frekuentohet nga shumë persona, pikërisht për vlerat e trashëgimisë kulturore që ruhe...

/db_assets/images/blog_cover/sofia-110731-750x250.jpg

SOFIA

Sofia gjendet nën malin Vitosha, ka 1,300,000 banorë dhe është kryeqyteti i Bullgarisë. Sofia ndodhet në pjesën perëndimore të Bullgarisë, vetëm 50 km nga kufiri serb. Ajo i përket kryeqyteteve më të mëdha të Evrop&eu...

/db_assets/images/blog_cover/viti-2019-shqiperi-110717-750x250.jpg

VITI 2019 - SHQIPËRI

Festat e Krishtlindjes dhe Vitit të Ri sjellin harmoni në ambiente familiare. Rruget e bardha, era e ftofte që na mbush me gëzim e na lajmëron për ardhjen e këtyre festave... Shqipëria, edhe pse një vend jo i madh me sipërqafe, mundohet që...

MË TË LEXUARAT

KATEGORITË

ARKIVA