Alexa Certify

BLOG/TË REJA

kontroll

/db_assets/images/blog_cover/bjeshket-e-nemuna-111140-750x250.jpg

Bjeshkët e Nëmuna

Bjeshket e Nemuna janë një kurorë e lartë malore në skajin juglindor të sistemit malor Dinarik. Maja më e lartë e Bjeshkeve te Nemuna eshte Jezerski vrh 2694 m dhe është në të njëjtën kohë kulmi më i lartë i maleve ...

MË TË LEXUARAT

KATEGORITË

ARKIVA