Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Dubrovnik - Budva

19. Maj
E Diel
20. Maj
E Hënë
21. Maj
E Martë
22. Maj
E Mërkurë
23. Maj
E Enjte
24. Maj
E Premte

Potential delays due to border control

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 4.

10:00

Dubrovnik
 station icon
 station icon
2h:30m

12:30

Budva
JEK
5.4
Jadran Ekspres Kotor

27.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

2h:30m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
21.05 10:00, Dubrovnik
21.05 12:30, Budva
JEK
5.4
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

11:00

Dubrovnik
 station icon
 station icon
2h:50m

13:50

Budva
JEK
5.4
Jadran Ekspres Kotor/touring Kotor/croatia Bus Zagreb

27.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

2h:50m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
21.05 11:00, Dubrovnik
21.05 13:50, Budva
JEK
5.4
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

15:00

Dubrovnik
 station icon
 station icon
3h:00m

18:00

Budva
BZP
6.8
Božur/čazmatrans Promet

26.00€

DEPARTURE

3h:00m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
21.05 15:00, Dubrovnik
21.05 18:00, Budva
BZP
6.8
Numri i sediljeve të lira është 1
1
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
ABS
Lloji i biletave

17:30

Dubrovnik
 station icon
 station icon
3h:00m

20:30

Budva
JEK
5.4
Jadran Ekspres Kotor

27.00€

DEPARTURE

3h:00m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
21.05 17:30, Dubrovnik
21.05 20:30, Budva
JEK
5.4
Numri i sediljeve të lira është 2
2
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete