Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Dubrovnik - Budva

16. Pri
E Martë
17. Pri
E Mërkurë
18. Pri
E Enjte
19. Pri
E Premte
20. Pri
E Shtunë
21. Pri
E Diel

Potential delays due to border control

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 2.

15:00

Dubrovnik
 station icon
 station icon
3h:00m

18:00

Budva
BZP
6.8
Božur/čazmatrans Promet

26.00€

DEPARTURE

3h:00m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
18.04 15:00, Dubrovnik
18.04 18:00, Budva
BZP
6.8
Numri i sediljeve të lira është 2
2
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
ABS
Lloji i biletave

17:30

Dubrovnik
 station icon
 station icon
3h:00m

20:30

Budva
JEK
5.4
Jadran Ekspres Kotor

27.00€

DEPARTURE

3h:00m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
18.04 17:30, Dubrovnik
18.04 20:30, Budva
JEK
5.4
Numri i sediljeve të lira është 9
9
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete