Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Sarajeva - Beogradi

23. Shk
E Premte
24. Shk
E Shtunë
25. Shk
E Diel
26. Shk
E Hënë
27. Shk
E Martë
28. Shk
E Mërkurë

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 1.

21:00

Sarajevo
 station icon
 station icon
9h:15m

06:15

Beograd
GLM
8.2
Globtour Međugorje

-

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

9h:15m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
25.02 21:00, Sarajevo
26.02 06:15, Beograd
GLM
8.2
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete