Автобуски линии и возен ред Sarajevo - Beograd

01. Mar
Friday
02. Mar
Saturday
03. Mar
Sunday
04. Mar
Monday
05. Mar
Tuesday
06. Mar
Wednesday

Можно е доцнење при доаѓање поради задржување на граничните премини

Број на резултатот по вашиот критериум за претрага е 5.

06:30

Sarajevo
 station icon
 station icon
9h:45m

16:15

Beograd
ARO
6
Aroma

22.50€

DEPARTURE

9h:45m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
03.03 06:30, Sarajevo
03.03 16:15, Beograd
ARO
6
Број на достапни седишта e 50
50
Возен ред
Попуст
карактеристики на автобусот
Вид билет

08:00

Sarajevo
 station icon
 station icon
7h:35m

15:35

Beograd
CIS
7.8
Centrotrans Istočno Sarajevo

23.50€

DEPARTURE

7h:35m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
03.03 08:00, Sarajevo
03.03 15:35, Beograd
CIS
7.8
Број на достапни седишта e 15
15
Возен ред
Попуст
карактеристики на автобусот
Вид билет

09:45

Sarajevo
 station icon
 station icon
8h:00m

17:45

Beograd
TRA
9
Transprodukt Doo

23.00€

Склучена продажба
DEPARTURE

8h:00m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
03.03 09:45, Sarajevo
03.03 17:45, Beograd
TRA
9
Возен ред
карактеристики на автобусот
Вид билет

12:30

Sarajevo
 station icon
 station icon
7h:30m

20:00

Beograd
CIS
7.8
Centrotrans Istočno Sarajevo

23.50€

DEPARTURE

7h:30m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
03.03 12:30, Sarajevo
03.03 20:00, Beograd
CIS
7.8
Број на достапни седишта e 14
14
Возен ред
Попуст
карактеристики на автобусот
Вид билет

21:00

Sarajevo
 station icon
 station icon
9h:15m

06:15

Beograd
GLM
8.2
Globtour Međugorje

-

Склучена продажба
DEPARTURE

9h:15m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
03.03 21:00, Sarajevo
04.03 06:15, Beograd
GLM
8.2
Возен ред
карактеристики на автобусот
Вид билет

0% Complete