Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Sarajeva - Beogradi

17. Pri
E Mërkurë
18. Pri
E Enjte
19. Pri
E Premte
20. Pri
E Shtunë
21. Pri
E Diel
22. Pri
E Hënë

Potential delays due to border control

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 2.

12:30

Sarajevo
 station icon
 station icon
7h:30m

20:00

Beograd
DUG
6
Duga

23.50€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

7h:30m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
19.04 12:30, Sarajevo
19.04 20:00, Beograd
DUG
6
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

21:00

Sarajevo
 station icon
 station icon
9h:15m

06:15

Beograd
GLM
8.2
Globtour Međugorje

27.50€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

9h:15m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
19.04 21:00, Sarajevo
20.04 06:15, Beograd
GLM
8.2
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete