Автобуски линии и возен ред Sarajevo - Beograd

27. Feb
Tuesday
28. Feb
Wednesday
29. Feb
Thursday
01. Mar
Friday
02. Mar
Saturday
03. Mar
Sunday

Можно е доцнење при доаѓање поради задржување на граничните премини

Број на резултатот по вашиот критериум за претрага е 4.

08:00

Sarajevo
 station icon
 station icon
7h:35m

15:35

Beograd
DUG
6
Duga

23.00€

Склучена продажба
DEPARTURE

7h:35m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
29.02 08:00, Sarajevo
29.02 15:35, Beograd
DUG
6
Возен ред
карактеристики на автобусот
Вид билет

09:45

Sarajevo
 station icon
 station icon
8h:00m

17:45

Beograd
CIS
7.8
Centrotrans Istočno Sarajevo

23.50€

DEPARTURE

8h:00m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
29.02 09:45, Sarajevo
29.02 17:45, Beograd
CIS
7.8
Број на достапни седишта e 15
15
Возен ред
Попуст
карактеристики на автобусот
Вид билет

12:30

Sarajevo
 station icon
 station icon
7h:30m

20:00

Beograd
DUG
6
Duga

23.50€

DEPARTURE

7h:30m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
29.02 12:30, Sarajevo
29.02 20:00, Beograd
DUG
6
Број на достапни седишта e 5
5
Возен ред
Попуст
карактеристики на автобусот
Вид билет

21:00

Sarajevo
 station icon
 station icon
9h:15m

06:15

Beograd
GLM
8.2
Globtour Međugorje

-

Склучена продажба
DEPARTURE

9h:15m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
29.02 21:00, Sarajevo
01.03 06:15, Beograd
GLM
8.2
Возен ред
карактеристики на автобусот
Вид билет

0% Complete