Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Beogradi - Sofja

10. Pri
E Mërkurë
11. Pri
E Enjte
12. Pri
E Premte
13. Pri
E Shtunë
14. Pri
E Diel
15. Pri
E Hënë

Potential delays due to border control

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 1.

14:30

Beograd
 station icon
 station icon
7h:30m

22:00

Sofija
TJO
10
Trans-Jug

37.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

7h:30m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
12.04 14:30, Beograd
12.04 22:00, Sofija
TJO
10
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete