Автобуски линии и возен ред Beograd - Sofija

21. Apr
Sunday
22. Apr
Monday
23. Apr
Tuesday
24. Apr
Wednesday
25. Apr
Thursday
26. Apr
Friday

Можно е доцнење при доаѓање поради задржување на граничните премини

Број на резултатот по вашиот критериум за претрага е 1.

14:30

Beograd
 station icon
 station icon
7h:30m

22:00

Sofija
TJO
10
Trans-Jug

37.00€

Склучена продажба
DEPARTURE

7h:30m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
23.04 14:30, Beograd
23.04 22:00, Sofija
TJO
10
Возен ред
карактеристики на автобусот
Вид билет

0% Complete