Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Podgorica - Gusinje

21. Shk
E Mërkurë
22. Shk
E Enjte
23. Shk
E Premte
24. Shk
E Shtunë
25. Shk
E Diel
26. Shk
E Hënë

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 4.

08:25

Podgorica
 station icon
 station icon
3h:57m

12:22

Gusinje
ELC
6
Elan Company

13.00€

DEPARTURE

3h:57m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
23.02 08:25, Podgorica
23.02 12:22, Gusinje
ELC
6
Numri i sediljeve të lira është 10
10
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

10:25

Podgorica
 station icon
 station icon
3h:55m

14:20

Gusinje
ART
6
Arena Tours

13.00€

DEPARTURE

3h:55m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
23.02 10:25, Podgorica
23.02 14:20, Gusinje
ART
6
Numri i sediljeve të lira është 10
10
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

13:28

Podgorica
 station icon
 station icon
4h:18m

17:46

Gusinje
ELC
6
Elan Company

13.00€

DEPARTURE

4h:18m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
23.02 13:28, Podgorica
23.02 17:46, Gusinje
ELC
6
Numri i sediljeve të lira është 10
10
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

17:14

Podgorica
 station icon
 station icon
4h:17m

21:31

Gusinje
ELC
6
Elan Company

13.00€

DEPARTURE

4h:17m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
23.02 17:14, Podgorica
23.02 21:31, Gusinje
ELC
6
Numri i sediljeve të lira është 10
10
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete