Автобуски линии и возен ред Podgorica - Gusinje

12. Apr
Friday
13. Apr
Saturday
14. Apr
Sunday
15. Apr
Monday
16. Apr
Tuesday
17. Apr
Wednesday

Број на резултатот по вашиот критериум за претрага е 2.

13:28

Podgorica
 station icon
 station icon
4h:18m

17:46

Gusinje
ELC
6
Elan Company

13.00€

DEPARTURE

4h:18m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
14.04 13:28, Podgorica
14.04 17:46, Gusinje
ELC
6
Број на достапни седишта e 10
10
Возен ред
Попуст
карактеристики на автобусот
Вид билет

17:14

Podgorica
 station icon
 station icon
4h:17m

21:31

Gusinje
ELC
6
Elan Company

13.00€

DEPARTURE

4h:17m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
14.04 17:14, Podgorica
14.04 21:31, Gusinje
ELC
6
Број на достапни седишта e 10
10
Возен ред
Попуст
карактеристики на автобусот
Вид билет

0% Complete