Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Tiranë - Kotorri

23. Maj
E Enjte
24. Maj
E Premte
25. Maj
E Shtunë
26. Maj
E Diel
27. Maj
E Hënë
28. Maj
E Martë

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 1.

10:15

Tirana
 station icon
 station icon
7h:45m

18:00

Kotor
JEK
5.4
Jadran Ekspres Kotor

27.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

7h:45m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
25.05 10:15, Tirana
25.05 18:00, Kotor
JEK
5.4
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete