Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Tiranë - Kotorri

11. Pri
E Enjte
12. Pri
E Premte
13. Pri
E Shtunë
14. Pri
E Diel
15. Pri
E Hënë
16. Pri
E Martë

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 1.

10:15

Tirana
 station icon
 station icon
7h:45m

18:00

Kotor
JEK
5.4
Jadran Ekspres Kotor

27.00€

DEPARTURE

7h:45m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
13.04 10:15, Tirana
13.04 18:00, Kotor
JEK
5.4
Numri i sediljeve të lira është 10
10
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete