Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Tiranë - Kotorri

20. Pri
E Shtunë
21. Pri
E Diel
22. Pri
E Hënë
23. Pri
E Martë
24. Pri
E Mërkurë
25. Pri
E Enjte

0% Complete