Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Tiranë - Kotorri

20. Maj
E Premte
21. Maj
E Shtunë
22. Maj
E Diel
23. Maj
E Hënë
24. Maj
E Martë
25. Maj
E Mërkurë

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 1.

15:00

Tirana
 station icon
 station icon
6h:20m

21:20

Kotor
DTR
6
Drita Travel

23.00€

DEPARTURE

6h:20m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
22.05 15:00, Tirana
22.05 21:20, Kotor
DTR
6
Numri i sediljeve të lira është 4
4
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete