Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Tiranë - Kotorri

20. Tet
E Martë
21. Tet
E Mërkurë
22. Tet
E Enjte
23. Tet
E Premte
24. Tet
E Shtunë
25. Tet
E Diel

0% Complete