Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Tiranë - Kotorri

27. Shk
E Martë
28. Shk
E Mërkurë
29. Shk
E Enjte
01. Mar
E Premte
02. Mar
E Shtunë
03. Mar
E Diel

Potential delays due to border control

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 1.

10:15

Tirana
 station icon
 station icon
7h:45m

18:00

Kotor
JEK
5.4
Jadran Ekspres Kotor

27.00€

DEPARTURE

7h:45m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
29.02 10:15, Tirana
29.02 18:00, Kotor
JEK
5.4
Numri i sediljeve të lira është 10
10
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete