Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Zagrebi - Plitvička Jezera

21. Shk
E Mërkurë
22. Shk
E Enjte
23. Shk
E Premte
24. Shk
E Shtunë
25. Shk
E Diel
26. Shk
E Hënë

0% Complete