Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Zagrebi - Plitvička Jezera

22. Tet
E Premte
23. Tet
E Shtunë
24. Tet
E Diel
25. Tet
E Hënë
26. Tet
E Martë
27. Tet
E Mërkurë

0% Complete