Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Split - Plitvička Jezera

25. Nën
E Mërkurë
26. Nën
E Enjte
27. Nën
E Premte
28. Nën
E Shtunë
29. Nën
E Diel
30. Nën
E Hënë

0% Complete