Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Split - Dubrovnik

19. Shk
E Hënë
20. Shk
E Martë
21. Shk
E Mërkurë
22. Shk
E Enjte
23. Shk
E Premte
24. Shk
E Shtunë

0% Complete