Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Sarajeva - Beogradi

19. Shk
E Hënë
20. Shk
E Martë
21. Shk
E Mërkurë
22. Shk
E Enjte
23. Shk
E Premte
24. Shk
E Shtunë

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 1.

21:00

Sarajevo
 station icon
 station icon
9h:15m

06:15

Beograd
GLM
8.2
Globtour Međugorje

-

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

9h:15m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
21.02 21:00, Sarajevo
22.02 06:15, Beograd
GLM
8.2
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete