Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Sarajeva - Beogradi

03. Tet
E Hënë
04. Tet
E Martë
05. Tet
E Mërkurë
06. Tet
E Enjte
07. Tet
E Premte
08. Tet
E Shtunë

Potential delays due to border control

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 4.

06:30

Sarajevo
 station icon
 station icon
9h:45m

16:15

Beograd
ARO
6
Aroma

20.00€

DEPARTURE

9h:45m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
05.10 06:30, Sarajevo
05.10 16:15, Beograd
ARO
6
Numri i sediljeve të lira është 50
50
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

08:00

Sarajevo
 station icon
 station icon
7h:35m

15:35

Beograd
DUG
6
Duga D.o.o Petlovača

23.00€

DEPARTURE

7h:35m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
05.10 08:00, Sarajevo
05.10 15:35, Beograd
DUG
6
Numri i sediljeve të lira është 5
5
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

09:45

Sarajevo
 station icon
 station icon
8h:00m

17:45

Beograd
CIS
7.6
Centrotrans Istočno Sarajevo

19.50€

DEPARTURE

8h:00m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
05.10 09:45, Sarajevo
05.10 17:45, Beograd
CIS
7.6
Numri i sediljeve të lira është 15
15
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

21:00

Sarajevo
 station icon
 station icon
9h:15m

06:15

Beograd
GLM
8.2
Globtour Međugorje

25.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

9h:15m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
05.10 21:00, Sarajevo
06.10 06:15, Beograd
GLM
8.2
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete