Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Sarajeva - Beogradi

16. Pri
E Martë
17. Pri
E Mërkurë
18. Pri
E Enjte
19. Pri
E Premte
20. Pri
E Shtunë
21. Pri
E Diel

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 1.

21:00

Sarajevo
 station icon
 station icon
9h:15m

06:15

Beograd
GLM
8.2
Globtour Međugorje

27.50€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

9h:15m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
18.04 21:00, Sarajevo
19.04 06:15, Beograd
GLM
8.2
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete