Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Banja Luka - Vjena

21. Qer
E Hënë
22. Qer
E Martë
23. Qer
E Mërkurë
24. Qer
E Enjte
25. Qer
E Premte
26. Qer
E Shtunë

Potential delays due to border control

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 1.

19:10

Banja Luka
 station icon
 station icon
11h:20m

06:30

Beč
GLM
8.6
Globtour Međugorje

33.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

11h:20m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
23.06 19:10, Banja Luka
24.06 06:30, Beč
GLM
8.6
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete