Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Beogradi - Pariz

11. Pri
E Enjte
12. Pri
E Premte
13. Pri
E Shtunë
14. Pri
E Diel
15. Pri
E Hënë
16. Pri
E Martë

Potential delays due to border control

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 1.

10:30

Beograd
 station icon
 station icon
25h:30m

12:00

Pariz
FUD
6
Fudeks

75.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

25h:30m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
13.04 10:30, Beograd
14.04 12:00, Pariz
FUD
6
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete