Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Beogradi - Pariz

27. Maj
E Hënë
28. Maj
E Martë
29. Maj
E Mërkurë
30. Maj
E Enjte
31. Maj
E Premte
01. Qer
E Shtunë

Potential delays due to border control

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 2.

10:30

Beograd
 station icon
 station icon
25h:30m

12:00

Pariz
FUD
6
Fudeks

75.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

25h:30m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
29.05 10:30, Beograd
30.05 12:00, Pariz
FUD
6
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

10:45

Beograd
 station icon
 station icon
26h:05m

12:50

Pariz
LAB
4
Lasta

105.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

26h:05m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
29.05 10:45, Beograd
30.05 12:50, Pariz
LAB
4
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete