Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Beogradi - Paris

21. Shk
E Mërkurë
22. Shk
E Enjte
23. Shk
E Premte
24. Shk
E Shtunë
25. Shk
E Diel
26. Shk
E Hënë

Potential delays due to border control

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 1.

13:00

Beograd
 station icon
 station icon
24h:20m

13:20

Paris
LAB
4
Lasta

105.00€

DEPARTURE

24h:20m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
23.02 13:00, Beograd
24.02 13:20, Paris
LAB
4
Numri i sediljeve të lira është 6
6
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
ABS
Lloji i biletave

0% Complete