Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Beogradi - Pariz

23. Maj
E Enjte
24. Maj
E Premte
25. Maj
E Shtunë
26. Maj
E Diel
27. Maj
E Hënë
28. Maj
E Martë

Potential delays due to border control

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 1.

10:30

Beograd
 station icon
 station icon
25h:30m

12:00

Pariz
FUD
6
Fudeks

75.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

25h:30m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
25.05 10:30, Beograd
26.05 12:00, Pariz
FUD
6
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete