Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Beogradi - Sofja

25. Shk
E Diel
26. Shk
E Hënë
27. Shk
E Martë
28. Shk
E Mërkurë
29. Shk
E Enjte
01. Mar
E Premte

Potential delays due to border control

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 1.

14:30

Beograd
 station icon
 station icon
7h:30m

22:00

Sofija
TJO
10
Trans-Jug

37.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

7h:30m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
27.02 14:30, Beograd
27.02 22:00, Sofija
TJO
10
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete