Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Beogradi - Sofja

19. Maj
E Diel
20. Maj
E Hënë
21. Maj
E Martë
22. Maj
E Mërkurë
23. Maj
E Enjte
24. Maj
E Premte

Potential delays due to border control

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 1.

14:30

Beograd
 station icon
 station icon
7h:30m

22:00

Sofija
TJO
10
Trans-Jug

37.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

7h:30m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
21.05 14:30, Beograd
21.05 22:00, Sofija
TJO
10
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete