Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Beogradi - Sofja

21. Pri
E Diel
22. Pri
E Hënë
23. Pri
E Martë
24. Pri
E Mërkurë
25. Pri
E Enjte
26. Pri
E Premte

Potential delays due to border control

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 1.

14:30

Beograd
 station icon
 station icon
7h:30m

22:00

Sofija
TJO
10
Trans-Jug

37.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

7h:30m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
23.04 14:30, Beograd
23.04 22:00, Sofija
TJO
10
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete