Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Beogradi - Sofja

23. Maj
E Enjte
24. Maj
E Premte
25. Maj
E Shtunë
26. Maj
E Diel
27. Maj
E Hënë
28. Maj
E Martë

0% Complete