Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Beogradi - Budva

18. Maj
E Mërkurë
19. Maj
E Enjte
20. Maj
E Premte
21. Maj
E Shtunë
22. Maj
E Diel
23. Maj
E Hënë

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 3.

20:00

Beograd
 station icon
 station icon
10h:00m

06:00

Budva
BLI
8
Blue Line

27.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

10h:00m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
20.05 20:00, Beograd
21.05 06:00, Budva
BLI
8
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

21:20

Beograd
 station icon
 station icon
11h:30m

08:50

Budva
BZP
6.4
Božur

27.00€

DEPARTURE

11h:30m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
20.05 21:20, Beograd
21.05 08:50, Budva
BZP
6.4
Numri i sediljeve të lira është 1
1
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
ABS
Lloji i biletave

23:00

Beograd
 station icon
 station icon
11h:00m

10:00

Budva
LAB
2.6
Lasta

27.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

11h:00m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
20.05 23:00, Beograd
21.05 10:00, Budva
LAB
2.6
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete