Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Beogradi - Budva

16. Pri
E Martë
17. Pri
E Mërkurë
18. Pri
E Enjte
19. Pri
E Premte
20. Pri
E Shtunë
21. Pri
E Diel

Potential delays due to border control

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 4.

20:00

Beograd
 station icon
 station icon
10h:00m

06:00

Budva
LES
6
Lens Doo

33.00€

DEPARTURE

10h:00m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
18.04 20:00, Beograd
19.04 06:00, Budva
LES
6
Numri i sediljeve të lira është 2
2
Orari i udhëtimit
Zbritja
Loyalty discounts
Karakteristikat e autobusit
ABS
Lloji i biletave

21:20

Beograd
 station icon
 station icon
11h:30m

08:50

Budva
JES
6
Jadran Ekspres Novi Sad

31.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

11h:30m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
18.04 21:20, Beograd
19.04 08:50, Budva
JES
6
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

22:00

Beograd
 station icon
 station icon
10h:15m

08:15

Budva
BLI
9
Blue Line

33.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

10h:15m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
18.04 22:00, Beograd
19.04 08:15, Budva
BLI
9
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

23:00

Beograd
 station icon
 station icon
11h:00m

10:00

Budva
RTC
8
Royal Travel

33.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

11h:00m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
18.04 23:00, Beograd
19.04 10:00, Budva
RTC
8
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete