Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Beogradi - Budva

22. Pri
E Hënë
23. Pri
E Martë
24. Pri
E Mërkurë
25. Pri
E Enjte
26. Pri
E Premte
27. Pri
E Shtunë

Potential delays due to border control

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 3.

21:20

Beograd
 station icon
 station icon
11h:30m

08:50

Budva
JES
6
Jadran Ekspres Novi Sad

31.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

11h:30m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
24.04 21:20, Beograd
25.04 08:50, Budva
JES
6
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

22:00

Beograd
 station icon
 station icon
10h:15m

08:15

Budva
BLI
9
Blue Line

33.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

10h:15m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
24.04 22:00, Beograd
25.04 08:15, Budva
BLI
9
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

23:00

Beograd
 station icon
 station icon
11h:00m

10:00

Budva
RTC
8
Royal Travel

33.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

11h:00m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
24.04 23:00, Beograd
25.04 10:00, Budva
RTC
8
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete