Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Beogradi - Budva

22. Tet
E Premte
23. Tet
E Shtunë
24. Tet
E Diel
25. Tet
E Hënë
26. Tet
E Martë
27. Tet
E Mërkurë

Potential delays due to border control

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 5.

17:30

Beograd
 station icon
 station icon
12h:10m

05:40

Budva
BAN
8
Banbus Doo

22.00€

DEPARTURE

12h:10m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
24.10 17:30, Beograd
25.10 05:40, Budva
BAN
8
Numri i sediljeve të lira është 2
2
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

19:00

Beograd
 station icon
 station icon
11h:45m

06:45

Budva
JEK
5.4
Jadran Ekspres Kotor

21.00€

DEPARTURE

11h:45m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
24.10 19:00, Beograd
25.10 06:45, Budva
JEK
5.4
Numri i sediljeve të lira është 6
6
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

20:00

Beograd
 station icon
 station icon
10h:00m

06:00

Budva
BLI
8
Blue Line

27.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

10h:00m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
24.10 20:00, Beograd
25.10 06:00, Budva
BLI
8
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

21:20

Beograd
 station icon
 station icon
11h:30m

08:50

Budva
BZP
6.6
Božur

27.00€

DEPARTURE

11h:30m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
24.10 21:20, Beograd
25.10 08:50, Budva
BZP
6.6
Numri i sediljeve të lira është 4
4
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
ABS
Lloji i biletave

23:00

Beograd
 station icon
 station icon
11h:00m

10:00

Budva
LAB
2.6
Lasta

25.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

11h:00m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
24.10 23:00, Beograd
25.10 10:00, Budva
LAB
2.6
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete